Home TOP NEWS Ματ Ντάρμπισαϊαρ: «Δεν μπορώ ομαδικά να υποσχεθώ κάτι… Μπορώ να υποσχεθώ για...

Ματ Ντάρμπισαϊαρ: «Δεν μπορώ ομαδικά να υποσχεθώ κάτι… Μπορώ να υποσχεθώ για τον εαυτό μου»

 


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο Active (107.4 & 102.5) έκανε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2021 και για προτάσεις που είχαν από άλλες ομάδες. Ο επιθετικός της ομάδας μας αναφέρθηκε επίσης για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ενώ έδωσε μια προσωπική υπόσχεση, αφού ομαδικά δεν μπορεί να το πράξει ακόμη όπως τόνισε. Διαβάστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις του Άγγλου ποδοσφαιριστή:

«Είναι πάντα πολύ σημαντικό για μένα να έχω αυτές τις διακρίσεις, αλλά για μένα πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Τα γκολ και οι διακρίσεις είναι σημαντικά, αλλά θα ήθελα να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Παίζω στην ομάδα κάθε Σαββατοκύριακο και σίγουρα με επηρεάζει, με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μπορούμε να παίξουμε στις μεγάλες διοργανώσεις, επειδή αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην ομάδα», ήταν το σχόλιο του Ματ για το βραβείο που παρέλαβε χθες.

Για την απόφαση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πράσινους τόνισε: «Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να μείνω στη ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην Κύπρο απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με έκαναν να νιώθω πολύ καλά και εμένα αλλά και την οικογένεια μου».

Για τον κόσμο που θέλει να διεκδικεί τίτλους υπογράμμισε: «Είναι πολύ πιθανόν, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί θα φέρουμε πολλούς νέους παίκτες. Πρέπει να κτιστούν οι βάσεις, να πάμε στην Ευρώπη και μετά να κοιτάξουμε και τους τίτλους».

Για το τι υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας είπε: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, γιατί θα έχουμε νέο πρόεδρο, πολλοί παίκτες έχουν φύγει και πολλοί παίκτες είναι πιθανόν να έρθουν στην ομάδα. Δεν μπορώ ομαδικά να υποσχεθώ κάτι… Μπορώ να υποσχεθώ για τον εαυτό μου και ότι πάντα θα δίνω το καλύτερο για την ομάδα. Προσπαθώ να προπονούμαι όσο πιο καλά μπορώ για να καταφέρω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες τόνισε: «Είχα και άλλες προτάσεις αλλά θέλω να παίξω στις καλύτερες διοργανώσεις. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατό καλύτερα. Ξέρω ότι αυτή η διοίκηση θα κάνει τη δουλειά της για να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη και θέλω και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για την ζωή του στην Κύπρο είπε: «Είναι φανταστικό νησί, ωραίος ο καιρός και εντυπωσιακές παραλίες. Το ότι περνώ καλά στην ζωή μου θέλω να το συνδυάσω και με επιτυχίες στο ποδόσφαιρο».

Πηγή δηλώσεων: www.goal.philenews.com