Home TOP NEWS Μαζικές αποχωρήσεις…με εισιτήριο επιστροφής;

Μαζικές αποχωρήσεις…με εισιτήριο επιστροφής;

 


Μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών προς τις χώρες τους είχαμε τη βδομάδα που διανύουμε και αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάποιες βδομάδες για να ξεκουραστούν, να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, και μέχρι την επισημοποίηση του πλάνου που θα ακολουθήσει το Σωματείο πιθανόν να μην μάθουμε, είναι ποιοι έχουν κλείσει και εισιτήριο επιστροφής. Με πιο απλά λόγια, ποιοι από τους ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19. Η πιο πάνω λίστα αφορά ασφαλώς όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και όχι μόνο αυτούς που πέταξαν για εξωτερικό.

Το ότι αναμένεται να προκύψει ένα κύμα απομακρύνσεων είναι δεδομένο, αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε και ποιους θα “παρασύρει”. Με κάποιους είναι θέμα καθαρά ποιότητας, για άλλους είναι θέματα απειθαρχίας και συμπεριφοράς ενώ για κάποιους άλλους προκύπτει θέμα προσφοράς στην ομάδα.

Πάντως, για τα πιο πάνω αναμένεται να αποφασίσουν τα άτομα που θα προσληφθούν για να το κάνουν και αυτά δε μπορούν να ανακοινωθούν πριν τις 29 Μαΐου, όταν θα γνωρίζουμε πως προχωράμε. Βέβαια, κάποιες αναμενόμενες αποδεσμεύσεις, ίσως προηγηθούν της Καταστατικής-Γενικής Συνέλευσης…