Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο Ουαρντά συμφώνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Ο Ουαρντά συμφώνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

 


Σε μεταγραφική περίοδο μπαίνουμε, οπότε θα το πούμε για πρώτη αλλά όχι τελευταία φορά φέτος, καλό είναι να φιλτράρουμε τι διαβάζουμε από το εξωτερικό και να μην τα παίρνουμε όλα σαν δεδομένα. Το πρώτο μεταγραφικό δημοσίευμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, μας έρχεται από την Ελλάδα μέσω Τουρκίας και αφορά ένα Αιγύπτιο παίκτη! Ο λόγος για τον Αμίρ Ουαρντά που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε φέτος στον Ατρόμητο σαν δανεικός.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα fotospor.com λοιπόν, ο Ουαρντά έχει συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τι τους νοιάζει τους Τούρκους; Ο εν λόγω μεσοεπιθετικός, ήταν σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα υποψήφιος να συναντήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες (που επίσης πήγε από τον ΠΑΟΚ στη Τουρκία) στην Γαλατάσαραϊ. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού “ο Ουαρντά τα βρήκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ που τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα της Κύπρου”.

Θα μας έκανε πάντως εντύπωση ο Ουαρντά να πάρει την απόφαση του πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Κι αυτό γιατί θα βρίσκεται στην αποστολή της Αιγύπτου και έχει την ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές του. Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει ακριβώς, εμείς όπως κάνουμε πάντα με τέτοια δημοσιεύματα, συστήνουμε υπομονή.