Home TOP NEWS Το όποιο συμβούλιο, έχει τον κόσμο ανάγκη

Το όποιο συμβούλιο, έχει τον κόσμο ανάγκη

Ο κόσμος ήταν πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας. Την γιγάντωσε όταν ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο, την κράτησε ζωντανή τον καιρό των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Ήταν πάντα η μεγάλη διαφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με οποιοδήποτε αντίπαλο. Και μετά την εκλογική συνέλευση, είναι διασπασμένος. Άλλοι ήθελαν να περάσει η πρόταση Παπασταύρου, άλλοι όχι, άλλοι είναι εκνευρισμένοι που δεν εξηγήθηκε πιο ενδελεχώς τι είναι αυτό που πάει να ψηφιστεί.


Σαν αποτέλεσμα, οι οργανωμένοι αφήνουν ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποστασιοποιηθούν πλήρως από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ άλλη μερίδα του κόσμου είναι τόσο ξενερωμένη από τον εμφύλιο που δεν ξέρει για την ώρα αν θέλει να ασχολείται. Μερίδα του κόσμου ίσως να μην είναι πλάι στην ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου κάτι που θα έχει άσχημες συνέπειες, οικονομικές και όχι μόνο. Και το όποιο συμβούλιο, έχει ανάγκη όλο τον κόσμο.

Λέμε τα πιο πίσω, γιατί την περασμένη εβδομάδα διαβάσαμε και ακούσαμε δηλώσεις από μέλη του Δ.Σ. αναφορικά με τους προπηλακισμούς μετά τη συνέλευση. Καταδικαστέοι καταρχάς, να το ξεκαθαρίσουμε. Την ίδια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι πως πρώτο το συμβούλιο πρέπει να δράσει ενωτικά, από τη στιγμή που μιλάει για ενότητα. Και όσο γίνεται λόγος για όσα έγιναν, χωρίς να λαμβάνεται υπόψην η ένταση και τα απωθημένα τόσων χρόνων, δεν κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά περισσότερα πίσω.