Home TOP NEWS Όπως πάντα βαρόμετρο το γήπεδο

Όπως πάντα βαρόμετρο το γήπεδο

 


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, επικρατεί μια σχετική ηρεμία, η οποία όμως αναμένεται να διαταραχθεί όσο πλησιάζουμε στις 29 Μαΐου. Η ΘΥΡΑ 9 έχει ήδη προαναγγείλει την αποχή της από την Καταστατική Γενική Συνέλευση και κάλεσε τα μέλη της να κάνουν το ίδιο, κάτι που μάλλον κάνει ξεκάθαρο το αποτέλεσμα της Συνέλευσης. Από 30 Μαΐου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου για τα επόμενα 10+5 χρόνια.

Μερίδα του κόσμου θα αποστασιοποιηθεί είναι δεδομένο, πόσο μεγάλη μόνο ο χρόνος θα δείξει και μιλάμε ασφαλώς για όσους είναι εναντίων της εταιρείας. Άλλοι που δεν είναι εναντίων της εταιρείας αλλά κρατάνε μικρό καλάθι αφού έχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, περιμένουν μάλλον να δουν πράξεις για να πειστούν. Όπου πράξεις εννοούμε ασφαλώς τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας βραχυπρόθεσμα και την εικόνα στο γήπεδο μακροπρόθεσμα.

Η ιστορία έχει δείξει πως η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου επηρεάζεται από όσα γίνονται στο χορτάρι. Αν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταφέρει να οργανωθεί και να έχει αποτελέσματα άμεσα, θα μπορέσει να κτίσει σιγά σιγά δυναμική. Όπως πάντα λοιπόν το γήπεδο είναι βαρόμετρο για την επόμενη μέρα στο σωματείο μας.