Home TOP NEWS Παναγή: «Θα επιστρέψω ξανά στο γήπεδο πιο δυνατός από ποτέ»

Παναγή: «Θα επιστρέψω ξανά στο γήπεδο πιο δυνατός από ποτέ»

 


Αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός στη δράση είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή, που έμεινε για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, αλλά και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, λόγω του τραυματισμού που υπέστη. Πλέον ο διεθνής τερματοφύλακας είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και δεν θα σταματήσει να δουλεύει σκληρά μέχρι την έναρξη των προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν. Το βραβείο που παρέλαβε πριν λίγες μέρες από τον ΠΑΣΠ για την καλύτερη απόκρουση του Πρωταθλήματος του δίνει μάλιστα περισσότερο όρεξη να συνεχίσει.

Διαβάστε ακόμη: Η ατυχία να μετατραπεί σε κίνητρο

Η παρουσία του στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι δεδομένη και ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα του θα “παλέψει” με όσους τερματοφύλακες συνεχίσουν ή έρθουν στην ομάδα, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Προς το παρόν ο ίδιος θέλει να φτάσει σε φουλ ρυθμούς και έπειτα να σκέφτεται όλα τα υπόλοιπα. Τους προηγούμενους μήνες πέρασαν πολλά από το μυαλό του, όμως δεν έχασε ποτέ τη θετική σκέψη.

«Σας ευχαριστώ όλους για την ψήφο και την στήριξη σας! Ήταν μια δύσκολη χρονιά για έμενα, αλλά με την βοήθεια όλων αυτών που ήταν δίπλα μου και με την βοήθεια του Θεού, αντιμετώπισα τον τραυματισμό μου με θετική σκέψη και είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω ξανά στο γήπεδο πιο δυνατός από ποτέ», είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Κωνσταντίνος Παναγή.