Home TOP NEWS Παίκτης πρότυπο επαγγελματία

Παίκτης πρότυπο επαγγελματία

 


Πολλές είναι οι φορές που μας ανάγκασε να ασχοληθούμε μαζί του από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί. Ο λόγος ασφαλώς για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που αποτελεί έναν από τους διασωθέντες των τελευταίων δυο τραγικών χρονιών που έχουν περάσει.

Οι δηλώσεις του χτες με αφορμή τη διάκριση του ως πρώτος σκόρερ, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο Άγγλος δεν θέλησε να λαϊκίσει με τις δηλώσεις του, λέγοντας μεγάλα λόγια και δίνοντας υποσχέσεις για τίτλους. Αρκέστηκε στο να υποσχεθεί ότι ο ίδιος θα δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό, και όσο κλισέ κι αν ακούγεται η πιο πάνω φράση, ο Ματ το έχει κάνει πράξη από το πρώτο λεπτό που πάτησε στο Ηλίας Πούλος.

Τη δουλειά για την οποία πληρώνεται την κάνει μια χαρά, συμπεριφέρεται πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό, ενώ έχει μείνει μακρυά από ότι τραγελαφικό συμβαίνει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα, και δεν μιλάμε απαραίτητα μόνο για το αγωνιστικό, και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει με περισσότερους…Ματ στην ομάδα!