Home TOP NEWS Πες τα Νούνο…

Πες τα Νούνο…

 


Καταπιανόμαστε για το πιο κάτω άρθρο, με μια ατάκα που είπε χθες ο Νούνο Ασσις, σε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0. Ο Πορτογάλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε ότι τα λεφτά δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο, για να μπορέσεις να στήσεις μια δυνατή ομάδα. Να το θέσουμε λίγο διαφορετικά, παραφράζοντας τα λόγια του ίδιου. Τα λεφτά δεν σου εγγυούνται ότι θα φτιάξεις μια δυνατή ομάδα.

Άλλωστε, στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ζήσαμε με το χειρότερο τρόπο, όταν το χρήμα, θεωρητικά, έρεε άφθονο. Ακόμα πληρώνουμε την εποχή των εκατομμυρίων και κύριοι λόγοι της αποτυχίας είναι η έλλειψη οργάνωσης και ανίκανα άτομα στις θέσεις κλειδιά. Αυτό που θα χρειαστεί η ομάδα για να επανέλθει δεν είναι τα λεφτά του Παπασταύρου, του Πογιατζή ή του οποιουδήποτε άλλου, αλλά οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και στροφή στον επαγγελματισμό. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει οποιοσδήποτε αναλάβει το ποδοσφαιρικό, από την οργάνωση, τις διαδικασίες, την ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών.

Όποιος νομίζει ότι του χρόνου θα πάρουμε το πρωτάθλημα επειδή αυξήσαμε τον προϋπολογισμό 1, 2 ή 5 εκατομμύρια, πλανάται πλάνην οικτράν. Αν δεν γίνουν τα σωστά βήματα για να φτιαχτεί πρώτα η υποδομή, του χρόνου εδώ θα είμαστε πάλι, να παίζουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη…