Home TOP NEWS Ψηλά στη λίστα ο Pako

Ψηλά στη λίστα ο Pako

 


Είναι δεδομένο, και το έχουμε ξαναπεί, ότι οι προεργασίες είναι καθημερινές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ούτως ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Μέχρι τις 29 του Μάη, που είναι ορισμένη η Καταστατική-Γενική Συνέλευση, είναι αναμενόμενο ότι θα ακουστούν κι άλλα ονόματα, πέραν από κάποια που ήδη έπαιξαν στο πράσινο ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές με 3-4 πιθανούς προπονητές, από πλευράς συγκεκριμένου επενδυτή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανδρέα Γεωργιάδη στο ΡΙΚ, πιο ζεστά φαίνεται να ενδιαφέρει ο Pako Ayestarán, για τον οποίο κάναμε λόγο προ λίγων ημερών, με προϋπηρεσία στην Ιβηρική χερσόνησο και το Ισραήλ. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πέρασε από τον πάγκο των Βαλένθια και Λας Πάλμας, ενώ προπόνησε και την Μακάμπι Τελ Αβιβ παλαιότερα. Τίποτα βέβαια δεν είναι δεδομένο, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι οι προσεγγίστηκαν κάποιοι στόχοι και εξετάζονται οι περιπτώσεις τους.

Πάντως, καλά κάνουμε να κρατάμε μικρό καλάθι, μιας και το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πουλάει. Είναι βέβαιο ότι μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ θα ακουστούν πολλά ονόματα, είτε προπονητών είτε ποδοσφαιριστών…