Home TOP NEWS Συναντήθηκαν τα στελέχη, αποφασίζει η γραμματεία

Συναντήθηκαν τα στελέχη, αποφασίζει η γραμματεία

 


Μπορεί οι εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πραγματοποιήθηκαν και ο σύλλογος να έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όμως οι προηγούμενες μέρες έδειξαν πως υπάρχει ένταση σε ολόκληρο το “πράσινο” οικοδόμημα και η κατάσταση μόνο ηρεμία και σιγουριά δεν θυμίζει. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, που ασφαλώς ανήκει ακόμη στο σωματείο, συνεχίζει να ταλαιπωρείται και δεν γνωρίζει κανείς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο πράσινος λαός αγωνιά για την… επόμενη μέρα, η οποία είναι άγνωστο τι θα ξημερώσει για το “τριφύλλι”. Στη ΘΥΡΑ 9 μόλις τελείωσαν οι εκλογές ξεκίνησαν να σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους, που θα βγουν συλλογικά και χωρίς βιασύνη. Οι οργανωμένοι είχαν ενημερώσει πως θα προχωρήσουν σε συσκέψεις για να ακούσουν απόψεις, κάτι που έκαναν πράξη και ο… προγραμματισμός τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Πραγματοποιήθηκε χθες στον κεντρικό συνάντηση με τα στελέχη μας. Ανταλλάχθηκαν αρκετές απόψεις όπως και προτάσεις», ανακοίνωσε η ΘΥΡΑ 9, που στην τοποθέτηση της προσθέτει πως «Την Δευτέρα στην συνεδρία της γραμματείας θα αξιολογηθούν όλα και ακολούθως θα προχωρήσουμε με τις απαραίτητες κινήσεις». Πιο κάτω η ανάρτηση στη σελίδα της οργανωμένης κερκίδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: