Home TOP NEWS Αν σκοράρει ο Ματ κόντρα στον Απόλλωνα…

Αν σκοράρει ο Ματ κόντρα στον Απόλλωνα…

 


Αν σκοράρει ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα τότε θα έχει πετύχει κάτι αξιοσημείωτο. Ο Άγγλος επιθετικός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν βρήκε δίχτυα απέναντι στις 12 ομάδες που αντιμετώπισε η ΟΜΟΝΟΙΑ και μοναδική που του… ξέφυγε είναι αυτή της Λεμεσού, που θα έχει την ευκαιρία την προσεχές Κυριακή. Παράλληλα, ο στράικερ της ομάδας μας κυνηγάει και την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ, όπου μοιράζεται την κορυφή με έναν ποδοσφαιριστή. Διαβάστε το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Κοντά σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα βρίσκεται ο Ματ Νταρμπισάιαρ. Εάν σκοράρει σε βάρος του Απόλλωνα, στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, θα έχει πετύχει γκολ ενάντια και στις 13 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει πετύχει 24 γκολ σε 34 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν. Σημείωσε 22 γκολ σε 32 παρουσίες στο πρωτάθλημα και δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για το θεσμό του κυπέλλου. Πιο κάτω παρατίθενται τα γκολ που έχει πετύχει σε βάρος των ομάδων που αντιμετώπισε φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ:

Ανόρθωση: 4
Νέα Σαλαμίνα: 4
Πάφος FC: 3
ΑΕΛ: 3
Εθνικός Άχνας: 2
Δόξα: 2
Αποέλ: 1
ΑΕΚ: 1
Άρης: 1
Αλκή: 1
Ολυμπιακός: 1
Ερμής: 1

Συνολικά ο Ματ Νταρμπισάιαρ έχει φορέσει τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε 74 επίσημα παιχνίδια και έχει πετύχει 51 γκολ.