Home TOP NEWS Τέσσερις που αξιολογούνται θετικά

Τέσσερις που αξιολογούνται θετικά

Εδώ και καιρό βλέποντας τις εμφανίσεις της ομάδας, γράφαμε πως ελάχιστοι είναι οι ξένοι παίκτες που αξίζουν να μείνουν. Ο Ανχέλ Γκόμεθ “σκανάρει” αυτές τις μέρες το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να καταλήξει στον κορμό που θα κρατήσει για τη νέα σαιζόν. Και μέχρι στιγμής, δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Άλλωστε για να καταφέρει να κτίσει ένα πρότζεκτ δικό του, θα φέρει καινούρια πρόσωπα σε διάφορα πόστα και σε όλες τις γραμμές.


Ο βέβαιος ήταν εξαρχής ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Χθες διέρρευσε και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε τη ρήτρα του Τζαΐλσον, οπότε βγήκε μάλλον εύκολα και ο δεύτερος που αξιολογήθηκε θετικά από το νέο τεχνικό διευθυντή. Οι πληροφορίες μας λένε πως για την ώρα (και ενώ οι αξιολογήσεις συνεχίζονται) μόνο άλλοι δυο παίκτες μπορούν να νιώθουν κάποια σιγουριά πως θα είναι στην ομάδα του χρόνου. Και λέμε κάποια γιατί έχουν κι αυτοί ένα ερωτηματικό.

Ο λόγος για τους Τζον Αλβμπόκε και Μπόρχα Εκίθα. Ο Ανχέλ Γκόμεθ έχει θετική άποψη και για τους δύο, ειδικά τον Μπόρχα Εκίθα τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού ο Βάσκος έχει εξαιρετικό όνομα από το πέρασμα του στην Λα Λίγκα. Το θέμα και με τους δυο είναι η κατάσταση τους. Ο Αλβμπόκε έπαιξε μόνο ένα ματς και μετά τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο, ενώ ο Εκίθα κατάφερε να παίξει μόνο στα πλέι οφ και παρότι έδειξε να ξέρει μπάλα, πρέπει να αξιολογηθεί η κατάσταση του και να καθοριστεί το ρίσκο νέου τραυματισμού.

Τονίζουμε ότι οι αξιολογήσεις συνεχίζονται και ίσως τα δεδομένα να ανατραπούν. Για παράδειγμα αναγνωρίζεται και η προοπτική του Κιπιάνι (και τονίζουμε είναι ένα μόνο παράδειγμα). Τόσο νωρίς στον προγραμματισμό, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα πιο πίσω είναι απλά οι πρώτες πληροφορίες.