Home TOP NEWS “Θέλουμε πολλή δουλειά για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια”

“Θέλουμε πολλή δουλειά για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια”

 


Με το τέλος του ματς, ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι εστιάζοντας στην παρουσία των νεαρών, όσο και για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

“Μια νίκη είναι πάντα μια νίκη, ωστόσο χωρίς αντίκρυσμα. Κρατάμε το γκολ του Ματμέσω του οποίου βγήκε πρώτος σκόρερ και την παρουσία των νεαρών παικτών, όπως π.χ. το Σταύρο Χριστοφόρου που έκανε καλό παιχνίδι. Ο Χρίστιαν Φώτη άλλο ένα 90λεπτο, ο Τζιωνής δυστυχώς τραυματίστηκε αλλά έδειξε στοιχεία από το ταλέντο του. Για μερικά λεπτά μπήκε και ο Κακουλλής. Έχουμε πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να είμαστε όπως πρέπει του χρόνου και να γίνουμε μια ομάδα πρωταγωνιστική.

Ο Ματ απολαμβάνει την αποδοχή της συντριπτικής πλειονότητας των φιλάθλων, σεβάστηκε όλες τις ομάδες, δεν παίζει ποτέ βρώμικα, είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση. Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης έχει προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφυγε με καλές σχέσεις και πήρε χειροκρότημα από τον κόσμο. Δεν ήμουν στα αποδυτήρια για να ξέρω τι είπε ο κ. Παπασταύρου στους παίκτες”.