Home TOP NEWS Θεμιτές οι προεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή

Θεμιτές οι προεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή

 


Άλλες δέκα ημέρες απομένουν για την Καταστατική-Γενική Συνέλευση, εκεί που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο αφορά το πως προχωράει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, Σταύρος Παπασταύρου και Ρόης Πογιατζής, δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτο αυτό το διάστημα που προκύπτει και κάνουν τις δικές τους προεργασίες, για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση επιλογής τους.

Θεμιτές λοιπόν οι κινήσεις που γίνονται, με απώτερο σκοπό όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα στο Σωματείο, να μην χρειαστεί έξτρα χρόνος για το στήσιμο του οικοδομήματος και της ομάδας για τη νέα χρονιά. Χρειάζεται όμως και προσοχή, να μην δεσμευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον οποιονδήποτε, προτού αποφασιστεί το πλάνο για την επόμενη μέρα.  Δεν είναι φρόνιμο να θεωρούμε το οτιδήποτε δεδομένο, μέχρι τις 29 Μαΐου και την επίσημη απόφαση. Κι ας δείχνουν όλα πως οδεύουμε στην εποχή Σταύρου Παπασταύρου.

Ναι λοιπόν στην προετοιμασία για να μην χάνεται χρόνος, όχι στις δεσμεύσεις για να μη βρεθούμε σε περίεργες καταστάσεις και πάλι.

ΥΓ. Θεωρούμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά τους αλλά και την αγωνιστική τους αξία, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν μετά από μια τόσο εξευτελιστική χρονιά, χωρίς απαραίτητα να προηγηθεί η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή ή του προπονητή.