Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Η διαδικασία νοσεί και ήταν λάθος από την αρχή»

ΘΥΡΑ 9: «Η διαδικασία νοσεί και ήταν λάθος από την αρχή»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 και τονίζει ακόμη μια φορά πως έγιναν λάθος διαδικασίες όσον αφορά το πως θα συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη μέρα. Οι οργανωμένοι αναφέρονται επίσης σε πληροφορίες που κάνουν λόγο για απαραίτητη τη σύγκληση Καταστατικής Συνέλευσης για να αποφασιστεί εκεί κατά πόσο το σωματείο θα παραχωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε άλλα χέρια μέσω της δημιουργίας εταιρείας. Αναλυτικά:

Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες που διαδίδονται από χθες το απόγευμα, ότι δηλαδή οι νομικοί σύμβουλοι του Σωματείου θεωρούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τη σύγκληση Καταστατικής Συνέλευσης, τότε επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο, αυτό που λέγαμε και ξαναλέγαμε τις τελευταίες εβδομάδες: Η διαδικασία νοσεί και ήταν λάθος από την αρχή.

Οι επιπόλαιοι χειρισμοί και οι αντιφατικές προσεγγίσεις του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, μέσα σε μόνο λίγες μέρες, δεν μπορούν παρά να εξοργίζουν τον μέσο Ομονοιάτη. Από το «αν έρθει καλύτερη πρόταση εγώ πρώτος θα την στηρίξω» και το «πήραμε ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε την πρόταση Παπασταύρου», φθάσαμε στο ότι «το ΔΣ αντιμετωπίζει ισότιμα τις δυο προτάσεις», την ίδια ώρα που διαδίδεται για Καταστατική, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ακούγαμε ότι δεν χρειάζεται.

Εμείς επιμένουμε σε αυτό που λέγαμε από την αρχή. Στις σωστές διαδικασίες. Κάτι που φαίνεται να επιθυμεί μια μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η μέχρι στιγμής εξέλιξη των πραγμάτων και ο διχασμός του κόσμου μας δυστυχώς επιβεβαιώνει την τραγικότητα των χειρισμών από την πρώτη μέρα.