Home TOP NEWS Τζον Αλβμπόγκε: «Δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο»

Τζον Αλβμπόγκε: «Δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο»

 


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 έκανε ο Τζον Αλβμπόγκε και αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε, με τον ίδιο να έχει σοβαρό τραυματισμό στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας, ενώ μίλησε και για την επόμενη χρονιά, που θα τον βρει να συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός τερματοφύλακας της ομάδας μας:

Για το αν θα βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη νέα περίοδο: «Θα είμαι κανονικά στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πέρασα δύσκολα μετά τον τραυματισμό μου, όμως αυτά μένουν στο παρελθόν. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, έχω παίξει μόνο ένα ημίχρονο στην ομάδα και φυσικά θέλω να μείνω. Θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο σωστό δρόμο και σε αυτό των επιτυχιών».

Για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Ήμουν άτυχος, όταν έσπασα τον ώμο μου. Είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα μου αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο καιρό. Τα γκολπόστ πρέπει να είναι του… 1980, 90 κιλά τερματοφύλακας κτύπησα πάνω του και δεν κουνήθηκε καθόλου…».

Για το ότι αντιμετωπίζει με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις: «Αυτή είναι η ζωή μου. Πρέπει να κοιτάμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μου είπαν ότι θα ήμουν 6 μήνες εκτός μετά από αυτό τον τραυματισμό, όμως στους τρεις είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Δεν ήμουν από την αρχή στην ομάδα. Έγιναν πολλά, γενικά ήμασταν άτυχοι, όμως πρέπει να μάθουμε από αυτή τη σεζόν και να είμαστε πιο δυνατοί. Δεν επικεντρώνομαι στο τι γίνεται στον σύλλογο, αλλά εμάς η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μας δουλειά».

Για το πως ήρθε στην Κύπρο: «Ήξερα κάτι για την Κύπρο. Μέσω του μάνατζέρ μου, τον Ρίσπ που έπαιξε στον Εθνικό Άχνας, που μου είπε κάποια πράγματα. Δεν ήξερα πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι χαρούμενος, δεν ήρθα για να… ξαπλώσω στις παραλίες αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το Μουντιάλ και την Εθνική Σουηδίας: «Είναι δύσκολο το γκρουπ, θα παλέψουμε να έρθουμε 2οι πίσω από τη Γερμανία και είναι πιθανό να αγωνιστούμε μετά με την Βραζιλία. Άρα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για τον Ζλάταν: «Εντυπωσιακός ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Μια μηχανή, ένας επαγγελματίας και ηγέτης. Είναι ένας θρύλος, παίξαμε μαζί πίνγκ πόνγκ αλλά δεν θυμάμαι ποιος νίκησε. Επίσης είναι ένας αστείος και έξυπνος ποδοσφαιριστής».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy