Home TOP NEWS Ξημερώνει μία… άγνωστη ημέρα

Ξημερώνει μία… άγνωστη ημέρα

 


Μόνο ενωμένο δεν άφησε η χθεσινή νύκτα τον κόσμο της ομάδας μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών δημιούργησε ακόμα περισσότερες διαφορές μεταξύ των δυο στρατοπέδων που δημιουργήθηκαν και το “τριφύλλι” μπαίνει σε μία νέα σελίδα, με μερίδα του κόσμου να μην εμπιστεύεται αυτούς που αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας. Φάνηκε άλλωστε στις αντιδράσεις στο χώρο της κρατικής έκθεσης με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα περισσότερα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -στα οποία εκφράζεται συνήθως η νεαρότερη γενιά- ήταν αρνητικά προς τον συνδυασμό που εκλέχτηκε και πραγματικά δεν βλέπουμε πως μπορεί να βρεθεί “Ομόνοια” πριν τη νέα προσπάθεια που θα γίνει. Το είχαμε τονίσει πριν μήνες πως αυτό που χρειαζόταν η ομάδα ήταν ένα κοινό συνδυασμό για να επιτευχθεί ενότητα, αλλά δυστυχώς τα πράγματα λειτούργησαν και πάλι με τις κακές τακτικές των προηγούμενων χρόνων και διαχωρισμό. Είναι σαν να μην θέλουν να μάθουν.

Και πως θα πεισθούν τώρα οι οργανωμένοι να είναι στο πλευρό της ομάδας; Πως θα πεισθούν τα μέλη που αντέδρασαν μπροστά από τον συνδυασμό που εκλέχθηκε όταν νιώθουν πως έχουν αποξενωθεί πλήρως από αυτό που αγάπησαν; Δεν είναι χθεσινό το θέμα, δεν είναι ούτε η πρόταση Παπασταύρου το θέμα. Είναι πως για χρόνια μια μερίδα του κόσμου αποκλείεται από τις αποφάσεις με τουλάχιστον άκομψο τρόπο, αποφάσεις που μας έφεραν εδώ. Και μοιραία η πίεση θα μπει στους 15 που εκλέγηκαν τώρα.  Έχουν τα έντερα να ξεκινήσουν από την πρώτη τους ημέρα στην αμφισβήτηση; Θα φανεί σύντομα. Το σίγουρο είναι πως η νέα μέρα στο “τριφύλλι” είναι άγνωστη.