Home TOP NEWS Αλλιώτικα γενέθλια

Αλλιώτικα γενέθλια

 


4 Ιουνίου σήμερα και η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει 70 χρόνια από τη μέρα της ίδρυσης της. 70 χρόνια από τότε που οι δημιουργοί της, αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι και να απαρνηθούν τα αριστερά ιδεώδη τους και δημιούργησαν τη βασίλισσα. Μια βασίλισσα που για δεκαετίες θα γινόταν σύμβολο αντίστασης και που θα έμπαινε για τα καλά στις καρδιές των οπαδών της. Τους χάρισε μεγάλες στιγμές, τους κέρασε τα τελευταία χρόνια και πολλές πίκρες.

Τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά. Είναι διαφορετικά γιατί καταρχάς το ποδοσφαιρικό τμήμα φέτος για πρώτη φορά θα διαχειρίζεται εταιρεία και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Το μεγάλο χρέος, η αδυναμία να τεθούν σωστές διαδικασίες εντός του συλλόγου, η κακοδιαχείριση και ο ερασιτεχνισμός, έφεραν την αλλαγή και πλέον βαδίζουμε σε μονοπάτι πρωτόγνωρο. Κάποιοι το θεωρούν το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια γιατί το ποδόσφαιρο είναι πλέον επαγγελματικό, άλλοι το θεώρησαν ενάντια στα ιδεώδη του συλλόγου και αποχώρησαν.

Η τελευταία γραμμή, φανερώνει άλλη μια μεγάλη φετινή αλλαγή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πορεύεται για πρώτη φορά από το 1992, χωρίς την ΘΥΡΑ 9. Οι οργανωμένοι δημιουργούν νέα ομάδα και δεν θα είναι στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο το ποδοσφαιρικό τμήμα διαχειρίζεται εταιρεία.

Συνήθως ευχόμαστε τέτοια στιγμή η χρονιά να μας βρει πρωταθλητές. Το ίδιο θα ευχηθούμε και τώρα. Παράλληλα όμως, θα ευχηθούμε και να βρεθούν οι τρόποι οι διαφορές να γεφυρωθούν, τα ιδεώδη του σωματείου να διατηρηθούν, ο κόσμος να προχωρήσει ενωμένος και φυσικά ναι, να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Περάσαμε όλοι πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, δικαιούμαστε μια χρονιά πετυχημένη.