Home TOP NEWS Ángel Gómez: «Ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά που θα...

Ángel Gómez: «Ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά που θα κάνουμε»

 


Αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ángel Gómez έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη η συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα οι συζητήσεις. Είχα και άλλες προτάσεις αυτή την περίοδο, ωστόσο ήξερα από την αρχή ότι ήθελα να εργαστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με μεγάλη προοπτική. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη ο κ. Παπασταύρου και η Διοίκηση, κάτι που με γέμισε αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Ισπανός.

Ακόμη, είπε πως «Είναι ευχάριστο ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με δικές μου ιδέες και δικό μου πλάνο. Πάντοτε επιδιώκω να βρίσκομαι κάπου, που μπορώ να νιώθω χαρούμενος. Έχω ευχάριστο προαίσθημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προτεραιότητες είναι η πρόσληψη προπονητή, η δημιουργία δυνατής ομάδας και ανάπτυξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Ειδικά για την Ακαδημία, θα επιδιώξουμε να αποτελεί σημείο αναφοράς. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στραμμένο στην ομάδα. Ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά που θα κάνουμε».