Home TOP NEWS Αυτά που μέτρησε ο Γκόμεθ για την επιλογή Ολίβα

Αυτά που μέτρησε ο Γκόμεθ για την επιλογή Ολίβα

 


Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του Χουάν Κάρλος Ολίβα, γράψαμε πως κερδίζει πόντους γιατί ο Άνχελ Γκόμεθ τον ξέρει καλά. Ο Τεχνικός Διευθυντής των “πρασίνων” τρέφει μεγάλο σεβασμό στον 53χρονο Ισπανό προπονητή. Εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις γνώσεις του σε θέματα που αφορούν την προπονητική και δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι Ολίβα διδάσκει στον κλάδο αυτό. Και η συνύπαρξη τους στην Εσπανιόλ, τον έβαλε σε σε θέση να γνωρίζει πως την ευθύνη για τον τακτικό σχεδιασμό και τις προπονήσεις  είχε οΟλίβα, φέρνοντας πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ο Γκόμεθ έχει να πει μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον χαρακτήρα του Ολίβα και τον επαγγελματισμό του. Φαίνεται πως οι δύο Ισπανοί εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και πιστεύουν πως η μεταξύ τους συνεργασία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό εύχονται και όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ προφανώς. Ότι θα δημιουργηθεί η απαιτούμενη χημεία, που θα φέρει ηρεμία στο Ηλίας Πούλλος και καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, είναι για επιλογή που στηρίζεται σε κριτήρια για τα οποία ο Γκόμεθ έχει ιδίαν άποψη. Ένα στοιχείο που δεν είδε το φως της δημοσιότητας, είναι πως ο Ολίβα είχε ποδοσφαιριστή του τον Γκόμεθ πριν πάρα πολλά χρόνια. Με ενδιαφέρον αναμένουμε το αποτέλεσμα. Γιατί ότι κι αν πούμε, ότι κι αν γράψουμε, εκείνο είναι που μετράει.