Home TOP NEWS Χόρχε Ενρίκεζ: «Πήρα την πιο σωστή απόφαση»

Χόρχε Ενρίκεζ: «Πήρα την πιο σωστή απόφαση»

 


Ο Χόρχε Ενρίκεζ φαίνεται πως κουράστηκε από την συμπεριφορά συμπατριωτών του που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και θέλει να έρθει στην Κύπρο για να απολαύσει την οικογένεια του και το ποδόσφαιρο. Ο Μεξικανός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων είπε:

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να πάρεις τη μεγάλη απόφαση;
– Αυτό θα με κάνει να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής, ξέρετε πως κάποια πράγματα στο Μεξικό δεν μου άρεσαν. Θέλω να δώσω επίσης την ευκαιρία στην οικογένεια μου να έχουν μία ποιοτική ζωή, έχω μεγάλο κίνητρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τι σε ενοχλούσε στο Μεξικό;
– Έλεγαν πράγματα και ψέματα για μένα, για την γυναίκα μου, για την οικογένεια μου, μιλούσαν λες και με γνωρίζουν προσωπικά. Επειδή πέτυχα στη ζωή μου, το πληρώνω. Θέλω να πάω σε ένα μέρος που να μην με γνωρίζουν, εκεί που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπώ.

Πλέον έχεις και στόχο την Εθνική;
– Είναι κάτι που πάντα ήθελα. Είναι όνειρό μου, όμως λόγω κάποιων περιστάσεων δεν έγινε. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και ίσως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τι άλλες επιλογές είχες;
– Είχα μία πρόταση από ομάδα στο Μεξικό, όμως μιλώντας με την οικογένεια μου και τον ατζέντη μου, αποφασίσαμε πως είναι καλύτερα τώρα να πάω στην Ευρώπη και να δείξω εκεί την αξία μου. Πάντα, από τα 18 μου είχα αυτό το όνειρο όμως δεν ήταν εφικτό. Θεωρώ πως έκανα το σωστό.

Νιώθεις ότι η Τσίβας δεν σου έδωσε την ευκαιρία;
– Χρωστάω πολλά στην Τσίβας, είμαι αυτός που είμαι λόγω της Τσίβας. Η γενιά μου όμως φεύγει, Edson Rivera, Ulises Dávila, Alan Pulido, Héctor Herrera, Diego Reyes, Raúl Jiménez, Javier Aquino πήραν όλοι ευκαιρία να πάνε στην Ευρώπη ενώ εγώ είχα την ευκαιρία αλλά δεν μπορούσα. Τα χρόνια πέρασαν και δεν κλήθηκα ξανά στην Εθνική και ένιωθα πως το όνομα μου χανόταν. Τώρα έχω την ευκαιρία ξανά.