Home TOP NEWS Έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει

Έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει

Οι πρώτες τρεις μεταγραφές είναι γεγονός. Μεχίας, Γκρίνιτς και Ενρίκες είναι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον πιο επίσημο τρόπο. Θα κριθούν στο γήπεδο όπως όλοι, τα βιογραφικά είναι πολύ θεωρητικά για να εξαχθούν συμπεράσματα, όσο πλούσιο ή φτωχά κι αν είναι. Για τον Ανέλ Γκόμεθ οι τρεις μεταγραφές είναι μόνο η αρχή του παζλ. Γνωρίζει πως έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει μέχρι να το έχει ολοκληρωμένο. Και πρέπει τόσο να προσθέσει κομμάτια όσο και να αφαιρέσει.


Έχουν ήδη φύγει δέκα παίκτες, ενώ ένας εντέκατος, ο Μαργκάσα, είναι εκτός πλάνων. Θεωρούμε πως δύσκολα θα σταματήσει εδώ ο αριθμός αφού ακόμα υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια. Ένα από αυτά αφορά τους Πορτογάλους, άλλο τους τερματοφύλακες, ίσως να υπάρχει και τρίτο που για την ώρα δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Είναι όμως βέβαιο, πως υπάρχει ακόμα δρόμος.

Από κει και πέρα, αποκτήθηκαν τρεις παίκτες, χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλους οκτώ με δέκα. Αυτό σημαίνει πως οι 15 μέρες που απομένουν για να κλείσει ο Ιούνιος θα είναι έντονες, ενώ στις προσθήκες πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον προπονητή. Βάζουμε σαν ορόσημο το τέλος Ιουνίου με δεδομένο ότι αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Άρα περιμένουμε πολλές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.