Home TOP NEWS Η μπάλα στα…χέρια του!

Η μπάλα στα…χέρια του!

 


Θετική εικόνα έχουν όλοι στο Ηλίας Πούλος για το νεαρό κίπερ της ομάδας μας, Ανδρέα Χριστοδούλου. Με τα καλύτερα μίλησε και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Άνχελ Γκόμεθ, που εισηγήθηκε τη διατήρηση του τερματοφύλακα στο ρόστερ.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Χριστοδούλου έχει λήξει και έχει γίνει ήδη μια πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην οποία του εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι πράσινοι θέλουν τον ποδοσφαιριστή και αυτό που μένει είναι να ζυγίσει ο ίδιος τα θέλω και τις φιλοδοξίες του, και να επανέλθει για διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο.

Εικάζουμε ότι ο νεαρός θα περιμένει λίγο για να δει ποιες επιλογές θα προκύψουν και μετά να πάρει την οριστική του απόφαση. Εάν τελικά μείνει, θα προορίζεται για 3η επιλογή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάρει ευκαιρίες. Άλλωστε, μόνο ως θετικό πρέπει να εκλαμβάνει ο ίδιος το γεγονός ότι σε μια χρονιά που λίγοι θα μείνουν, στη λίστα με αυτούς που θα ήταν ιδανικό να παραμείνουν, βρίσκεται το όνομα του. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Αντρέας σκέφτεται πως θέλει να πάει κάπου που θα παίζει, θεωρούμε όμως πως το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να παραμείνει.