Home TOP NEWS Καθόλου νέα, ίσον καλά νέα;

Καθόλου νέα, ίσον καλά νέα;

Ούτε η χθεσινή μέρα έφερε νέα στο θέμα του νέου προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ανχέλ Γκόμεθ είναι στο εξωτερικό, υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι κάνει προγραμματισμό με το «ΟΚ» του εκλεκτού του για τον πάγκο, το όνομα αυτού όμως δεν έχει διαρρεύσει, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει στερέψει και η βρύση με τις φήμες. Όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση θα μας έρθει μάλλον κεραμύδα και ευχή όλων είναι να αξίζει τον κόπο η αναμονή.


Στην περίπτωση μας, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν καθόλου νέα, σημαίνει καλά νέα. Κι αυτό γιατί προπονητές ελεύθεροι υπάρχουν πολλοί, αλλά ο Γκόμεθ δεν προχωράει με οποιονδήποτε ή τουλάχιστον δεν διαρρέει κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει πως όντως έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του ποιον οραματίζεται στο πόστο του τεχνικού ηγέτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είτε δουλεύουν τις λεπτομέρειες, είτε περιμένει κάποια υποχρέωση του να ολοκληρωθεί.

Θεωρούμε πως ως το τέλος της βδομάδας θα έχουμε εξέλιξη. Λόγω του ότι δεν παίζουμε Ευρώπη, ο χρόνος δεν πιέζει τόσο πολύ. Ούτε καιρό για χάσιμο έχουμε πάντως.