Home TOP NEWS Κινητοποίηση στον προγραμματισμό

Κινητοποίηση στον προγραμματισμό

 


Όπως αναμενόταν, μετά την ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Ανχέλ Γκόμεθ στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, ξεκίνησε για τα καλά η κινητοποίηση στον προγραμματισμό. Αν και η πρόσληψη προπονητή είναι η προτεραιότητα, η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σε κάποιες αποδεσμεύσεις αλλά και ανανεώσεις, όπως αναμενόταν, ενώ έντυσε στα πράσινα ένα ποδοσφαιριστή.

Από την ομάδα μας λοιπόν, και με παρέμβαση του Ισπανού, αποτελούν παρελθόν οι Γουίλιαμ Σοάρες, Νίκαντρο Μπρέβελντ, Θεόφιλους Σόλομον και Ανδρέας Παναγιώτου. Όσον αφορά την υπόθεση του Ανδρέα Κατσαντώνη, μάλλον οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες. Από εκεί και πέρα, κάτοικος Ηλίας Πούλος θα είναι ο νεαρός Φοίβος Χριστοδούλου που υπόγραψε χτες συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, ανανέωσαν το συμβόλαιο τους οι Απόλλωνας Βασιλείου και Ανδρέας Σοφοκλέους, ενώ πληρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν για απόκτηση των δικαιωμάτων του Τζαΐλσον Αραούχο και απομένει απλώς να επισημοποιηθεί.

Παράλληλα, από ψες βρίσκεται στην Κύπρο και ο Σταύρος Παπασταύρου και αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα.