Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου: «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

Λώρης Κυριάκου: «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

 


Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 έκανε ο Λώρης Κυριάκου και μίλησε για τον προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο τμήμα μπάσκετ. Ο πρόεδρος του σωματείου τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις στο θέμα προπονητή και μεταγραφών, όμως όπως ήταν φυσικό δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο όσον αφορά για ονόματα που ακούστηκαν. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τα τελευταία νέα από τον προγραμματισμό: «Όταν και εφόσον έχουμε κάτι τελικό θα το ανακοινώσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Δεν είναι σωστό να πούμε το οτιδήποτε από τη στιγμή που δεν έχει υπογραφεί κάτι».

Για το θέμα του προπονητή: «Το θέμα έχει προχωρήσει και είναι στο τελικό στάδιο. Ο κ. Γκόμες μετέβηκε στο εξωτερικό και μεταξύ άλλων θα έχει επαφές με τους υποψήφιους προπονητές. Όταν ενημερώσει για την ολοκλήρωση των συμφωνιών, θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να τον ανακοινώσει».

Για το τελευταίο όνομα που προέκυψε και αφορά τον Κωνσταντνίν Γκάλτσα: «Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη λογική. Δεν είναι σωστό να δίνουμε τέτοιες πληροφορίες. Όταν υπάρχει κάτι οριστικό θα υπάρξει ανακοίνωση».

Για τις επαφές με τον κ. Παπασταύρου: «Είναι σε επαφές με όλο το προσωπικό και μαζί μας. Χθες ήταν στη συνεδρία, ανταλλάξαμε απόψεις και βλέπουμε ότι υπάρχει καλή διάθεση να συνεργαστούμε και οι δύο πλευρές για να πάει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ και να έχει καλή πορεία. Έχει επενδύσει λεφτά και περιμένει να έχει κέρδος. Πηγαίνοντας καλά το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι πολλά και τα οφέλη του σωματείου».

Για τους Σαντίν και Ντα Σίλβα και αν ενδιαφέρουν: «Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το ξέρουν όλοι αυτό. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε οτιδήποτε. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Αν θα είναι μαζεμένες οι ανακοινώσεις: «Όταν και εφόσον συμφωνείται το οτιδήποτε, θα υπάρχει ενημέρωση».

Για το θέμα με τους τερματοφύλακες: «Με τον Ανδρέα Χριστοδούλου έγινε μια επαφή. Θα υπάρξει ακόμα μια. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στις τάξεις μας. Θα υπάρξει ακόμα μια επαφή και μια συνάντηση και θα δούμε που θα καταλήξει το θέμα».

Για τον Μιχαΐλοφ: «Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση και για τον Μιχαΐλοφ, όπως και για άλλους ποδοσφαιριστές».

Για το τι λέχθηκε στη συνεδρία: «Μας απασχόλησε αρχικά το θέμα με τις υποχρεώσεις του σωματείου. Έχουν μείνει οφειλές γύρω στα 5.5. εκ. ευρώ και πρέπει να βρεθούν οι πόροι για να τα ξοφλήσουμε. Παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός και ο προϋπολογισμός κάθε τμήματος. Θέλουμε να γίνει σωστός προγραμματισμός και να έχουμε μια καλή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις».

Για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία με τον Σταύρο Παπασταύρου και Άνχελ Γκόμες: «Και οι δύο είναι πολύ σωστοί και καλοί επαγγελματίες. Θα δούμε το κάθε θέμα σφαιρικά. Θα αιτιολογήσουν την κάθε απάντηση. Έδειξαν πολλή υπομονή και παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία».

Για τη διαφωνία με τη ΘΥΡΑ9: «Δεν έχουν γίνει οποιεσδήποτε ενέργειες από τη στιγμή που έχουν προχωρήσει με συγκεκριμένες αποφάσεις. Έχουν κλείσει όλες τις πόρτες. Υπάρχει απόφαση γενικής συνέλευσης να προχωρήσουμε με τον κ. Παπσταύρου. Θα είναι δύσκολη η χρονιά. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος. Η βοήθεια και η συμβολή του καθενός είναι σημαντική. Αν η Θύρα 9 δεν θέλει να είναι κοντά στην ομάδα θα προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό που μας έχει εξουσιοδοτήσει η γενική συνέλευση».

Για το μπάσκετ: «Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Α΄ Κατηγορία. Θα πρέπει να αυξήσουμε το μπάτζετ. Υπάρχουν άτομα που ήταν και παλαιότερα στο τμήμα για να οργανωθεί και να έχουμε μια καλή παρουσία».

Για τη στήριξη Ανδρέα Μουζουρίδη στις εκλογές της ΚΟΚ: «Ναι, είναι κάτι που έχουμε δηλώσει».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy