Home TOP NEWS Οι φυσιολογικές ανησυχίες και ένα αλλά

Οι φυσιολογικές ανησυχίες και ένα αλλά

 


Δεν έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση το όνομα του εκλεκτού για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς να μην των γνωρίζαμε καν πριν ανακοινωθεί. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν έχει εργαστεί σε Συλλόγους με παρόμοιους πρωταγωνιστικούς στόχους όπως αυτούς που θα έχει το τριφύλλι την ερχόμενη σεζόν.

Φυσιολογικές οι αντιδράσεις κατά την άποψη μας αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι ο Ισπανός δεν μπορεί να πετύχει. Από την άλλη, η υπογραφή ενός επιτυχημένου για τα δεδομένα της Κύπρου προπονητή, δεν ισοδυναμεί με επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Όλα είναι σχετικά και όλοι κρίνονται από το έργο που αφήνουν πίσω τους στο πέρασμα του χρόνου.

Εμείς θα επιμείνουμε στην αρχική μας θέση και θα ξανατονίσουμε ότι εάν ο οποιοσδήποτε προπονητής δεν περιτριγυρίζεται από επαγγελματίες του χώρου, τεχνολογία και υποδομές που απαιτούνται για να πρωταγωνιστείς και μια ομάδα που να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορεί να πετύχει και πολλά, ακόμα κι αν είναι ένα όνομα βαρύ. Όλα αυτά και άλλα τόσα χιλιοειπομένα μας κρατούσαν πίσω και όχι τα ονόματα των οποιοδήποτε πέρασαν το κατώφλι αυτής της ομάδας.