Home TOP NEWS Περισσότερη προσοχή για τη συνέχεια

Περισσότερη προσοχή για τη συνέχεια

 


Δεν προχωράει, όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση του Ντάνι Πογιάτος για τον πράσινο πάγκο, καθώς ο Ισπανός το πιθανότερο είναι να κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα Β. Ο εν λόγω προπονητής βρέθηκε μια ανάσα από το Ηλίας Πούλος, αλλά την τελευταία στιγμή ήρθε καλύτερη πρόταση από τους Ισπανούς την οποία δεν θέλησε να απορρίψει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πογιάτος είχε δώσει θετική άποψη για τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Όλοι πίστευαν ότι ο Ισπανός θα είναι το επόμενο αφεντικό, γι’ αυτό και προχώρησαν τον προγραμματισμό με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου. Έλα όμως που στο ποδόσφαιρο προτού αποσπάσεις την υπογραφή όλα ανατρέπονται και βρίσκεσαι εκτεθειμένος, χωρίς κατά ανάγκη να φταις.

Θα πρέπει λοιπόν να αποφεύγονται αυτά τα λάθη για να μην υπάρξουν προβλήματα στον προγραμματισμό. Όποιος και να είναι ο νέος προπονητής τελικά, θα πρέπει να πορευτεί με τρεις ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχει δώσει το οκ. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία των ποδοσφαιριστών ούτε σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα μας βγει σε κακό.

Η λογική λέει πρώτα προπονητή και μετά ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό πάμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για να τρέξει ομαλά ο σχεδιασμός.