Home TOP NEWS Πολυκάρπου: «Ο χαρακτήρας τη λαϊκής ομάδας πρέπει και θα παραμείνει»

Πολυκάρπου: «Ο χαρακτήρας τη λαϊκής ομάδας πρέπει και θα παραμείνει»

 


Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 έκανε ο Λάκης Πολυκάρπου και μίλησε κυρίως για τα 70χρονα του συλλόγου και την αλλαγή στο μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε ότι ο λαϊκός χαρακτήρας που έχει η ομάδα από την ίδρυση της θα διατηρηθεί. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επέτειο των 70 χρόνων: «Αναμφίβολα, είναι μια μέρα ιδιαίτερα καθοριστική, γιατί στην επέτειο γίνονται αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας του σωματείου. Πιστεύουμε πως στα νέα δεδομένα θα μπορέσει να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη επιτυχία στις προκλήσεις».

Για την μεταβατική περίοδο που περνάει το «τριφύλλι»: «Δεν είμαστε στην καλύτερή μας φάση, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά. Η ιστορία μας ωστόσο είναι ένδοξη και είναι αυτό που ξεχωρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Παράλληλα, δεχόμαστε πως τα τελευταία χρόνια δεν φτάσαμε στα επίπεδα που έπρεπε. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ο οικονομικός ανταγωνισμός, οι φιλελευθεροποίηση στις μεταγραφές και πολλά άλλα που έχουν φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια δύσκολη θέση, όμως με τη βοήθεια όλων μας μπορούμε να το ξεπεράσουμε».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία: «Αναμφίβολα είμαι αισιόδοξος να θέλουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει αν θέλουμε να είμαστε στον πρωτοκαθεδρία. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Δεν είναι μόνο ο οικονομικός παράγοντας που παίζει ρόλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ενωμένοι για να προχωρήσουμε και να επιτύχουμε».

Για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τα περισσότερα εισιτήρια σε μια τέτοια χρονιά: «Σε μια ιδιαίτερα άσχημη αγωνιστική περίοδο, δείχνει το μεγαλείο και τη στήριξη που έχει αυτό το σωματείο. Ποιος θα πίστευε πως σε μια χρονιά που όλα πήγαν στραβά, θα είχαμε αυτό τον αριθμό των εισιτηρίων. Πάντοτε η αγάπη του κόσμου, ήταν ο βασικότερος παράγοντας που βοήθησε το σωματείο να ξεπερνά τα προβλήματα και να κερδίσει όλους αυτούς του τίτλους. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια και να δώσει την ώθηση, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ικανή να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για το τι αλλάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς άλλαξε η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Νιώθαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ένας μέρος του εαυτού μας, ένα μέρος του κόσμου. Ανεξάρτητα αν η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανήκει σε ένα επιχειρηματία. Από τη στιγμή που ο κύριος παράγοντας των επιτυχιών είναι η στήριξη του κόσμου, ο χαρακτήρας τη λαϊκής ομάδας πρέπει και θα παραμείνει. Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στις αναγκαιότητες που έχουν δημιουργηθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει να είναι η ομάδα του λαού και εφόσον μπορέσει να δημιουργήσει νέα δεδομένα, εμείς πρέπει να δώσουμε εκείνη τη στήριξη που θα επιτρέψει στην εταιρεία να δώσει λύσεις στην αγωνιστική αναβάθμιση».

Για τις εκδηλώσεις των 70 χρόνων: «Η πρώτη εναρκτήρια εκδήλωσε πρόλαβε να γίνει στις 16 Φεβρουαρίου, όπου διήρκεσε μια ομιλία με αναφορά στην ιστορία του σωματείου και διάφορα άλλα πράγματα. Θα ακολουθήσουν όμως και άλλες εκδηλώσεις. Τώρα που έχουν μπει στα πράγματα σε μια πορεία, με την εταιρεία να αναλαμβάνει, το Δ.Σ. του σωματείου θα προχωρήσει».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy