Home TOP NEWS Σοβαρή επένδυση στο “Ηλίας Πούλλος”, έπονται σημαντικά έργα αναβάθμισης

Σοβαρή επένδυση στο “Ηλίας Πούλλος”, έπονται σημαντικά έργα αναβάθμισης

 


Ένας εκ των άμεσων βασικών στόχων που έχει τεθεί από την εταιρία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι να καταστεί το “Ηλίας Πούλλος” ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που να ικανοποιεί τις υψηλές ανάγκες που υπάρχουν. Όπως πληροφορούμαστε, τα έργα αναβάθμισης θα γίνουν σε δύο στάδια. Θα προηγηθούν κάποια έργα “φρεσκαρίσματος” του προπονητικού κέντρου, ώστε άμεσα να είναι έτοιμο για την προετοιμασία της ομάδας. Έπειτα, θα ακολουθήσουν μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία θα αλλάξουν σε σημαντικό βαθμό την εικόνα του “Ηλίας Πούλλος” όπως την είχαμε συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο. Ήδη τα αρχιτεκτονικά σχέδια βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για τις σχετικές άδειες οικοδομής και πολεοδομίας. Θα αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου (γυμναστήριο, τζακούζι, σάουνα, πισίνα, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο, ξενώνες, γραφεία προπονητών κτλ), τα αποδυτήρια, όπως και τα τρία γήπεδα προπόνησης. Επίσης, θα δημιουργηθούν και γραφεία, όπου θα στεγάζεται η εταιρία.

Πρόκειται για επένδυση που θα κοστίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την Εταιρία. Όπως προνοεί το συμβόλαιο ανάμεσα σε εταιρία και σωματείο, έργα υποδομής σαν και αυτό, θα παραμείνουν στο σωματείο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας διαχείρισης.