Home TOP NEWS Ακραίοι μπακ που προδίδουν τις προθέσεις

Ακραίοι μπακ που προδίδουν τις προθέσεις

Οι Ίσμα Λόπες και Μάρκο Μότα, είναι δυο ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό. Συμμετοχές σε Λα Λίγκα για τον Ίσμα, συμμετοχές στη Σέρια Α για τον Μάρκο, είναι σίγουρα δυο παίκτες που έχουν παίξει σε επίπεδο ψηλότερο από το δικό μας. Σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά με βάση το παρελθόν τους, ελάχιστοι όμως είναι σε θέση να μιλήσουν για τα χαρακτηριστικά τους, τα οποία ίσως προδίδουν τις προθέσεις του Ολίβα.


Ο Μάρκο Μότα έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην καριέρα του ως δεξιός μέσος, ενώ είναι γενικώς μπακ που ανεβάνει. Ο Ίσμα Λόπες από την άλλη έκανε τα καλύτερα του ματς ως αριστερός μπακ, στη θέση αυτή όμως μεταφέρθηκε μόλις το 2014 από τον Αλμπέρτο Φερνάντες όταν ήταν στη Χιχόν. Προηγουμένως αγωνιζόταν αριστερός μέσος και αριστερός ακραίος στην επίθεση. Και αυτός, είναι μπακ επιθετικογενές.

Με αυτά στο μυαλό λοιπόν και αν προσθέσουμε ότι και ο Τζαΐλσον είναι επιθετικογενής μπακ, μπορούμε να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως Ανχέλ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα, θέλουν τους ακραίους μπακ τους να συμμετέχουν και στο επιθετικό κομμάτι. Αναμένουμε λοιπόν τους δυο να ανεβοκατεβαίνουν τη γραμμή, αλλά και την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να παίξει έχοντας τη μπάλα στη κατοχή τους, κάτι που ευνοεί προφανώς το ανέβασμα των μπακ.