Home TOP NEWS Ανακοίνωση MISFITS: «Η ώρα της επαναδραστηριοποίησης – Μαζί μας τα αδέλφια του...

Ανακοίνωση MISFITS: «Η ώρα της επαναδραστηριοποίησης – Μαζί μας τα αδέλφια του FAN CLUB LAKATAMIAS»

 


Ένα οργανωμένο σύνολο οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Misfits, που δημιουργήθηκαν τέλη του 2002 και συμμετείχαν ενεργά στο τραγούδι της κερκίδας από την Ανατολική, επαναδραστηριοποιούνται μετά από χρόνια όπου δεν είχαν ενεργό ρόλο. Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια την ανακοίνωση τους:

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, επικοινωνούμε μαζί σου ύστερα από αρκετά χρόνια διότι ήγγικεν η ώρα. Η ώρα της επαναδραστηριοποίησης των MISFITS.

Όπως τότε, έτσι και τώρα, οι ιδρυτικές μορφές των misfits επανέρχονται με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Αυτή την φορά όμως νοιώθουμε πιο δυνατοί γιατί έχουμε μαζί μας τα αδέλφια του FAN CLUB LAKATAMIAS και πιο ενωμένοι από πότε είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε μας χρειαστεί αυτή η ομάδα.

Αυτή η ομάδα για την οποία ζούμε και αναπνέουμε να την δούμε εκεί που της αξίζει. Εμείς λοιπόν δεν ήμασταν ποτέ μόνο για τα εύκολα, ζήσαμε όλοι τα πέτρινα αυτά χρόνια της ομάδας μας γεμάτα πίκρα και νιώθουμε υπόχρεοι να δηλώσουμε παρόν, σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται. Να είστε έτοιμοι μάγκες MISFITS και FAN CLUB LAKATAMIAS έρχονται ενωμένα και δυναμικά.

MISFITS OLD SCHOOL

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!