Home TOP NEWS Christian Manrique: «Γνωρίζω για τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχουν στην...

Christian Manrique: «Γνωρίζω για τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

 


Αφού έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα μας, ο Christian Manrique έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. «Είναι χαρά μου που ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος, όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, με έχει εμπιστευτεί. Αποτελεί μοναδική και καταπληκτική ευκαιρία να αγωνιστώ σε τόσο υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ακολούθως αναφέρθηκε στους φίλους του “τριφυλλιού”, λέγοντας: «Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα, τα οποία με γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νιώθω πνευματικά και σωματικά έτοιμος για αυτό το βήμα. Γνωρίζω για τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θα επιδιώξω να μάθω αρκετά από την παρουσία μου στην ομάδα και να βελτιωθώ σε όλα τα επίπεδα».

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, με θετική σκέψη και ενέργεια. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές και επιτυχίες», ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.