Home TOP NEWS Δοκιμές σε σχήματα από τον Ολίβα

Δοκιμές σε σχήματα από τον Ολίβα

 


Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με τις αλλαγές να τον βοηθάνε να πειραματιστεί αρκετά. Ο τεχνικός του τριφυλλιού στο δεύτερο παιχνίδι της ομάδας στην Οπαλένιτσα, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες του σε διαφορετικά σχήματα αλλά και τρόπους ανάπτυξης.

Είδαμε την ομάδα να παρατάσσεται με το 4-4-2 και να έχει τρόπο ανάπτυξης με ένα χαφ να επιστρέφει στην άμυνα και να παίρνει μπάλα αλλά και μετατροπή στη συνέχεια σε 4-2-3-1 με το κέντρο να γεμίζει και την μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο. Ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει πολλά στο μυαλό του ακόμα και αναμένονται περισσότερες δοκιμές μέχρι να επιλέξει το κατάλληλο σχήμα για τους παίκτες του στο οποίο θα επιτευχθεί το δυνατό σύνολο.

Άλλωστε όπως δήλωσε στην κάμερα της ομάδας μας, «Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε σύνολο. Το είπαμε ξανά πως έχουμε 14 διαφορετικές εθνικότητες ποδοσφαιριστών». Έτσι μόνο με δουλειά, ανάλυση των φιλικών και δοκιμές στα επόμενα θα το πετύχει.