Home TOP NEWS Είπε αντίο στη Σπόρτινγκ Χιχόν και ανέφερε ότι έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Είπε αντίο στη Σπόρτινγκ Χιχόν και ανέφερε ότι έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες, ο 20χρονος Κριστιάν Μόντες έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για επένδυση στα χαφ. Από την ομάδα μας δεν ανακοινώθηκε κάτι ακόμη, όμως σήμερα ο νεαρός σε διάσκεψη Τύπου είπε αντίο στη Σπόρτινγκ Χιχόν και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ακολουθεί το δρόμο του Isma Lopez λοιπόν, που αποχαιρέτησε χθες τον ίδιο σύλλογο για να έρθει στο “τριφύλλι”.

«Είναι ένα πρότζεκτ που θα μου προσφέρει πολλά», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Μόντες για τη συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρόσθεσε στη συνέχεια πως «Φεύγω, αλλά θέλω κάποτε να επιστρέψω». Να σημειωθεί πως στην ομάδα μας θα έρθει χωρίς η Σπόρτινγ Χιχόν να πάρει ανταλλάγματα, αλλά η Ισπανική ομάδα έχει οψιόν αγοράς του, ενώ παράλληλα υπάρχει όρος για ποσοστό μεταπώλησης.

Τώρα, όσον αφορά τη σεζόν που πέρασε, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στην 4η Κατηγορία με την UP Langreo, τόνισε πως ήταν από τις καλύτερες της καριέρας του έως τώρα. «Με βοήθησε να ωριμάσω και τώρα είμαι καλύτερος», είπε για την παρουσία του τη χρονιά που πέρασε, όπου βοήθησε την ομάδα σε άνοδο και παράλληλα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο β’ όμιλο της Tercera División με 24 γκολ.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όπου αναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Πηγή βίντεο και δηλώσεων: eldesmarque.com