Home TOP NEWS Επενδύει περαιτέρω σε επιστημονική υποστήριξη

Επενδύει περαιτέρω σε επιστημονική υποστήριξη

 


Πολύ σημαντική θεωρούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα αποτελέσματα της συνεργασίας θα κριθούν σε βάθος χρόνου, ωστόσο αν βγει η κίνηση μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Καταρχήν, οι “πράσινοι” θα μπορέσουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερο σε επιστημονική και ιατρική υποστήριξη και γνώση, ένα τομέα που επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια γράψαμε πως υστερούμε. Στο ποδόσφαιρο κρίνεται καθοριστικής σημασίας η υποστήριξη που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ επηρεάζει και την απόδοση τους. Η συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμίο, θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να λειτουργήσει σωστά σε αυτόν τον τομέα αποκτώντας πρόσβαση σε πόρους που ως τώρα δεν είχε. Επίσης, η τοποθέτηση φοιτητών του Πανεπιστημίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αυξάνει το επίπεδο υποστήριξης.

Επιπλέον, έχουμε ξεχωρίσει το κεφάλαιο με την παροχή υποτροφιών προς αθλητές και προσωπικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Προφανώς ένας παίκτης των Ακαδημιών θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, δεν τα καταφέρνουν όμως όλοι. Οι υποτροφίες αποτελούν σπουδαίο κίνητρο και μιας μορφής επιβράβευση σε όσους ξεχωρίζουν με την παρουσία τους. Πολύ καλή κίνηση είναι και η παροχή υποτροφίας σε Κύπριο πολίτη, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το μνημόνιο συνεργασίας ήταν μια πρωτοβουλία χρήσιμη και σωστή από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα αποτελέσματα του δεν μπορούμε να τα ξέρουμε, ούτε φυσικά να τα κρίνουμε εκ των προτέρων. Είναι όμως με τέτοιες κινήσεις που αυξάνεις το επίπεδο.