Home TOP NEWS Φυσιολογικά επίπεδα ανετοιμότητας

Φυσιολογικά επίπεδα ανετοιμότητας

 


Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της διανύει αυτόν τον καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ και όλα τα μάτια πέφτουν πάνω στη νέα ομάδα που κτίζεται. Το “τριφύλλι” έχει δώσει μέχρι στιγμής 3 φιλικά επί πολωνικού εδάφους, με τα δυο τελευταία να μένουν στο άγονο 0-0, ενώ το πρώτο έληξε 2-1 υπέρ της ομάδας μας.

Σε μια τέτοια περίοδο, οι ομάδες παρουσιάζουν μια αθέμιτη, αλλά φυσιολογική, ανετοιμότητα και η δική μας ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση. Καμιά ομάδα άλλωστε, με 15 και πλέον νέους παίκτες, δεν δύναται να παρουσιαστεί έτοιμη και “φτασμένη” μέσα στις τέσσερις γραμμές από την αρχή. Αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο και η λογική λέει ότι παιχνίδι με παιχνίδι, ο δείκτης της ετοιμότητας θα ανεβαίνει. Είναι ακόμα νωρίς, και όπως προαναφέραμε, οι στιγμές που η ομάδα δείχνει να χρειάζεται χρόνο, χαρακτηρίζονται ως αναμενόμενες.

Από εκεί και πέρα, μέρα παρά μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές θα δένουν μεταξύ τους, ενώ θα εμπεδώσουν καλύτερα τι ζητά ο προπονητής από αυτούς. Δουλειά, προσγειωμένα και συνεχίζουμε…