Home TOP NEWS Για τις ειδήσεις του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» και ανακοινώσεις της...

Για τις ειδήσεις του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» και ανακοινώσεις της Θύρας 9

 


Δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις κατά πόσο θα δημοσιοποιούμε τις ειδήσεις της «Νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ». Άλλοι μας έχουν ήδη στείλει έντονα μηνύματα, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση τους με δημοσιοποίηση οτιδήποτε την αφορά, όπως και τη ΘΥΡΑ 9. Για αυτό νιώθουμε την ανάγκη να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα.

Καταρχάς η θέση μας για την φυγή και τη δημιουργία νέας ομάδας, εκφράζεται από το γεγονός πως εξακολουθούμε να γράφουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γράψαμε πολλές φορές πως συμφωνούμε σε πολλά από όσα ανάφεραν οι οργανωμένοι, για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και φέτος αλλά και προηγούμενα χρόνια, την ίδια στιγμή δεν συμφωνούμε με τη φυγή, γιατί θεωρούσαμε ότι έπρεπε να μείνουν για να ακούγεται η άποψη τους.

Από κει και πέρα, όποιος δεν αντιλαμβάνεται πως η φυγή και η δημιουργία νέας ομάδας είναι γεγονός ιστορικό μάλλον εθελοτυφλεί. Δεν μιλάμε για κάτι τύπους που είδαν φως και μπήκαν, αλλά για ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ άρρωστους που με τη φυγή τους ήθελαν να εκφράσουν έντονα μια αντίθεση και μια άποψη.

Δεν πρόκειται για ανθρώπους που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας, αλλά για αδερφούς μας που θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποια στιγμή, θα βρεθούν τα σημεία επαφής για να ανοίξει ο διάλογος για να επιστρέψουν στις κερκίδες μαζί μας. Και η απομόνωση ή ακόμα περισσότερο η στοχοποίηση τους, θεωρούμε πως θα βάλει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ως εκ τούτου, μετά από μπόλικη και ζόρικη σκέψη έχουμε αποφασίσει τα εξής:

  • Δεν θα ακολουθούμε το ρεπορτάζ/τις ειδήσεις του νέου σωματείου.
  • Θα δημοσιοποιούμε στην ιστοσελίδα μας τις ανακοινώσεις και τοποθετήσεις της ΘΥΡΑΣ 9 που θεωρούμε σημαντικές και σχετικές.
  • Τέλος, δεν θα τα κοινοποιούμε στο Facebook, γιατί αρνούμαστε να αφήσουμε τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν πεδίο διαμαχών και ύβρεων μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Σεβόμαστε κάθε άποψη, δημοσιοποιούμε ακόμα και κριτική προς εμάς, συζητούμε ακόμα και με εκείνους που διαφωνούμε, ελπίζουμε να γίνει σεβαστή και η απόφαση μας.