Home TOP NEWS Η Ναθάλια Ερνάντες ακτινογραφεί τον Ραμίρεζ

Η Ναθάλια Ερνάντες ακτινογραφεί τον Ραμίρεζ

 


Ο Νταβίντ Ραμίρες είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής θα πλαισιώσει τους Ματ Ντάρμπισαϊρ και Τζόρνταν Γκρίνιτζ στην γραμμή κρούσης των πρασίνων.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, GOAL.COM.CY

Ο 25χρονος (28.5.1993) διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται έτοιμος να αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα που είχε από τη γαλλική Εβιάν (2014-15) και την πορτογαλική Μορεϊρένσε (2016-17).

Τελευταία ομάδα του ύψους 1,75μ. επιθετικού, ήταν η Ντεπορτίβο Σαπρίσα της πατρίδας του από την οποία άρχισε την καριέρα του. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 46 αγώνες και πέτυχε 17 γκολ. Μια γεμάτη και παραγωγική περίοδος για τον Κοσταρικανό άσο, γεγονός που οδήγησε τον Γκόμεθ να επιλέξει τον Ραμίρες για την επίθεση.

Με αφορμή την απόκτηση του Κοσταρικανού επιθετικού, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με την συνάδελφο από την Κόστα Ρίκα, Ναθάλια Σεγκούρα Ερνάντες αθλητικογράφο της σελίδας «perfilesdelfutbol.com», η οποία μας σκιαγράφησε το νέο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναφορικά με τον Ραμίρες λοιπόν, η Ναθάλια τόνισε: «Μπορώ να σας πω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εθνική προβολή. Είναι 25 χρονών και συμμετείχε στην τελευταία διοργάνωση με την Εθνική της Κόστα Ρίκα. Επίσης, ήταν στη προεπιλογή του Όσκαρ Ραμίρες για το Μουντιάλ αλλά “κόπηκε” την τελευταία στιγμή».

 

Συνεχίζοντας η Ναθάλια ανέφερε: «Στην προηγούμενη διοργάνωση, ο Ραμίρες ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που σκόραραν τα περισσότερα γκολ. Διακρίνεται για την ευελιξία του στην επίθεση και παράλληλα αποτελεί κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, καθώς κινείται συνεχώς σε όλες τις ζώνες που επιτίθεται η ομάδα του».

Ο Νταβίντ μπορεί να αγωνιστεί ως καθαρόαιμός επιθετικός αλλά και ως περιφερειακός, είναι πολυδιάστατος, τολμηρός και γρήγορος ποδοσφαιριστής», τόνισε η Κοσταρικάνη δημοσιογράφος όταν της ζητήσαμε να μας αναλύσει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Στην συνέχεια πρόσθεσε, «Από όσο γνωρίζω στην Κόστα Ρίκα δεν είχε προβλήματα με τους συμπαίκτες του ή με ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων καθότι είναι ένας ήρεμος επαγγελματίας ο όποιος αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς της Σάπρισσα».