Home TOP NEWS Ήδη προκαλούν ενδιαφέρον

Ήδη προκαλούν ενδιαφέρον

 


Δεν πρόλαβε να διαρρεύσει πως οκτώ ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι προς παραχώρηση, ήδη ήρθε ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς. Γεράσιμος Φυλακτού και Σάκης Κύπρου αποτελούν μήλο της έριδος για συγκεκριμένες ομάδες, την στιγμή που ενδιαφέρον εκφράστηκε και για ένα ποδοσφαιριστή που δεν είναι στην λίστα με τους υπό παραχώρηση, τον Νικολάι Κιπιάνι. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Ξεκινάμε από τον Φυλακτού, τον οποίο θέλει διακαώς πίσω η Πάφος και έχει το προβάδισμα για να τον αποκτήσει. Ο Κύπριος μέσος, θέλει να φύγει ως ελεύθερος από την ΟΜΟΝΟΙΑ και να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο με την όποια ομάδα τον θέλει. Γίνονται συζητήσεις και ίσως ακόμα και εντός της ημέρας να έχουμε κατάληξη.

Ο Σάκης Κύπρου είχε κάνει πολύ καλή χρονιά προ τριετίας με τον Άρη κα η ομάδα της Λεμεσού θέλει να τον πάρει εκ νέου με δανεισμό. Ενδιαφέρον για το Σάκη έχει επιδείξει και ο Ερμής του Κώστα Καϊάφα, ομάδα που θέλει και τον Μάριο Δημητρίου. Η διαφορά είναι πως για τον δεύτερο έχει γίνει επίσημη κρούση, ενώ για τον Κύπρου όχι ακόμα.

Τέλος, ο Ερμής θέλει και το Νικολάι Κιπιάνι. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στα φτερά εκεί που παίζουν εκτός από τον Ρώσο και οι Χριστοφή, Ζίβετς, Κιπιάνι, Εντρένα. Η απόφαση που έχει βγει αυτή τη στιγμή είναι ο Κιπιάνι να ακολουθήσει την ομάδα στην Πολωνία για προετοιμασία. Για την ώρα τίποτα άλλο.