Home TOP NEWS Match Report: Θετικό ξεμούδιασμα

Match Report: Θετικό ξεμούδιασμα

Ένα φιλικό ήταν και τίποτα άλλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε καλά κόντρα στην u23 της Wolfsburg, δημιούργησε φάσεις, πέτυχε γκολ, έδειξε θετικά στοιχεία και φυσικά άλλα που θέλουν βελτίωση. Πιο κάτω το “φιλμ” του παιχνιδιού, στο οποίο σκόραραν δυο καινούριοι, οι Γκαφούρ και Μόντες.


Α’ ημίχρονο

Με 6 παίκτες από την περσινή ομάδα και τον νεαρό Μόντες ενορχηστρωτή ξεκίνησε τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 2′ έφτιαξε και την πρώτη επικίνδυνη φάση της, με σουτ του Ίσμα Λόπες που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι Γερμανοί απάντησαν στο 6′ με πλάσα που απέκρουσε εξαιρετικά ο Κωνσταντίνος Παναγή. Στο 11′ ο Χριστοφή έκανε σουτ προς το τέρμα, λίγο πριν καταλήξει στα δίκτυα όμως η μπάλα κτύπησε στον Ντάρμπισαϊαρ. Στο επόμενο λεπτό ο Άγγλος έχασε και σπουδαία ευκαιρία όταν εκτός ισορροπίας έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 32′ και ήταν ξανά για την ΟΜΟΝΟΙΑ.Ο Μόντες έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα, πριν προλάβει όμως ο Ματ να σκοράρει, αμυντικός απέκρουσε σωτήρια. Τελικά όμως το σκορ άνοιξε πριν το ημίχρονο από μια στημένη φάση. Στο 40′ ο Άλεξ έκανε κόρνερ από αριστερά, ο Γκαφούρ ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το σκορ παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Γκολ με το καλημέρα της επανάληψης, δυστυχώς για τους Γερμανούς. Στο 48′ σε μια αδράνεια της άμυνας μας, ο επιθετικός του αντιπάλου μπήκε στη περιοχή μας και πλάσαρε εύστοχα τον Παναγή κάνοντας το 1-1. Η ισοπαλία δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού σύντομα η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε. Στο 54′ ο Μόντες έκανε πανέμορφη ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ με το αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα σε ένα σημείο που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γράφοντας το 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της όπως και στο πρώτο μέρος, με τη διαφορά ότι οι φάσεις έρχονταν σε αυτό το ημίχρονο με μικρότερη συχνότητα. Οι δυο προπονητές, έκαναν και αρκετές αλλαγές σε αυτό το διάστημα κάτι που ενδεχομένως να επηρέασε το ρυθμό. Στο 75′ πάντως, ο Αλμπίν βρέθηκε σε θέση βολής, προσπάθησε όμως να κρεμμάσει τον αντίπαλο πορτιέρο και έστειλε άουτ τη μπάλα. Οι “Λύκοι” απάντησαν στο 79′ με αιφνιδιασμό που κατέληξε σε πλάσα του Χέρμαν άουτ. Στο 82′ απείλησαν ξανά με κοντινή πλάσα μετά από κόρνερ, ο Παναγή όμως ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε με τα πόδια. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του ματς.

Συμπερασματικά

Γενικώς καλύτερη από τον αντίπαλο η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ήταν φιλικό και σαν τέτοιο πρέπει να προσεγγιστεί. Πρώτο…ξεμούδιασμα θετικό, συνέχεια στην σκληρή δουλειά γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και τα περιθώρια βελτίωσης μεγάλα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κωνσταντίνος Παναγή, Τζαΐλσον Αραούχο, Ίσμα Λόπεζ (71′ Κριστιάν Μανρίκε), Λούκας Βύντρα (77′ Γιάννης Κούσουλος), Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ (71′ Χόρχε Ενρίκεζ), Άλεξ Σοάρες, Κρίστιαν Μόντες (71′ Χουάν Αλμπίν), Δημήτρης Χριστοφή (71′ Τζαρσίνιο Αντόνια), Σάσα Ζίβετς (46′ Φράνιο Πρτσε), Ματ Ντάρμπισαϊαρ (77′ Τζόρνταν Γκρίνιτζ).