Home TOP NEWS Μικρά μικρά από την προπόνηση

Μικρά μικρά από την προπόνηση

 


Πραγματοποιήθηκε χτες η πρώτη επίσημη προπόνηση της χρονιάς, με τους ποδοσφαιριστές να πατάνε χόρτο για πρώτη φορά φέτος. Όπως αναμενόταν, το πρόγραμμα ήταν χαλαρό χωρίς ασκήσεις με μεγάλη ένταση, κλείνοντας με κατοχή μπάλας. Στο “Ηλίας Πούλλος” βρέθηκαν παράγοντες της εταιρίας και δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός.

Σε κάθε νέο ξεκίνημα υπάρχει ενθουσιασμός και όρεξη για δουλειά, στοιχεία που φάνηκαν από τη συμπεριφορά όλων όσων βρέθηκαν χτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σε μικρά πηγαδάκια που σχημάτισαν παράγοντες και δημοσιογράφοι, σχολίασαν με κολακευτικά λόγια αρκετά από τα νέα αποκτήματα. Αίσθηση προκάλεσε η ενέργεια του Ραούλ Λόε, όπως επίσης και ο σωματώδεις Jordan Greenidge. Σε γενικές γραμμές, οι καινούργιοι παίκτες έδειχναν άνετοι με αυτά που συνάντησαν σήμερα στο Γέρι, με τους παλιούς να προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να τους κάνουν να νιώσουν άνετα.

Η ομάδα μπαίνει και επίσημα σε περίοδο προετοιμασίας και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά, ο προγραμματισμός να ολοκληρωθεί σύντομα και η ομάδα να αρχίσει να δένει για να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.