Home TOP NEWS Να είμαστε καλύτεροι όταν πρέπει

Να είμαστε καλύτεροι όταν πρέπει

 


«Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οι άλλοι», διαβάζουμε και ακούμε φίλους να λένε αναφερόμενοι σε Αποέλ, Ανόρθωση και Απόλλων, μετά το πρώτο δείγμα στην Ευρώπη. Άλλοι πάλι θεωρούν πως ψες όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν και καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Εμείς λέμε πως καμιά σημασία δεν έχει η εικόνα που δείχνουν οι αντιπάλοι μας αυτοί τη στιγμή. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι τους όταν πρέπει.

Στο πρωτάθλημα δηλαδή, το οποίο απέχει πάνω κάτω ένα μήνα. Όποια εικόνα κι αν έχουν οι άλλοι, πρέπει να θυμόμαστε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια νέα ομάδα που κτίζεται. Αν δεν δουλέψει η ίδια σωστά και να είναι έτοιμη έγκαιρα, κανένα δεν θα ενδιαφέρει τι δείχνουν οι άλλοι. Θα μας πείτε ποδόσφαιρο είναι, φυσιολογικές είναι οι συγκρίσεις και θα έχετε απόλυτα δίκαιο. Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως έχουμε δρόμο ακόμα να διανύσουμε.

Οι επίσημες υποχρεώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάνε σε ένα μήνα περίπου. Αποέλ, ΑΕΚ, Απόλλων θα έχουν σίγουρα περισσότερα ματς από μας και τους παίζουμε στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Για αυτό ας εστιάσουμε τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με αυτούς όπως πρέπει.