Home TOP NEWS Παπασταύρου προς παίκτες: «Ότι χρειαστείτε θα το έχετε, το μόνο που δεν...

Παπασταύρου προς παίκτες: «Ότι χρειαστείτε θα το έχετε, το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο»

 


Την περασμένη Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και σήμερα βρισκόμαστε στην πέμπτη μέρα προπονήσεων. Η βδομάδα σχεδόν βγήκε και την ερχόμενη οι “πράσινοι” θα ταξιδέψουν για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση στην Κύπρο. Την προσεχές Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους φίλους της ομάδας.

Πριν όλα αυτά, και την πρώτη προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”, είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο ΓΣΠ. Κατά τη διάρκεια της, υπήρξε ομιλία από τον Σταύρο Παπασταύρου, που μέσω βίντεο αφού βρίσκεται στην Αμερική απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Μεταξύ άλλων τους είπε πως ότι χρειαστούν η ομάδα θα τους το παρέχει, ενώ συμπλήρωσε πως το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε αυτό ασφαλώς περιμένει ο ίδιος, όπως και οι συνεργάτες του, να δει τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να πετύχουν τους στόχους που θα τεθούν. Οι απαιτήσεις είναι ψηλές συμπλήρωσε και θα πρέπει να υπάρξει σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά.

Για να παρακολουθήστε το βίντεο με το ρεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση, όπου έγινε η ομιλία του Σταύρου Παπασταύρου, κάντε εγγραφή στο ΟΜΟΝΟΙΑ PREMIUM. Το συνδρομητικό κανάλι της ομάδας μας σας, μεταξύ άλλων σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία.