Home TOP NEWS Περνάει από δοκιμαστικά ο Αζίζ

Περνάει από δοκιμαστικά ο Αζίζ

 


Από δοκιμαστικά στην Σουδική Eskilstuna FC περνάει ο Στεφάν Αζίζ, που δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο είναι ένας από τους εφτά “πράσινους” που θα δοθούν δανεικοί, αν και δεν αποκλείεται να φύγει με ελευθέρα μεταγραφή. Όσον αφορά τα δοκιμαστικά τώρα, να σημειωθεί πως είναι για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μπλάτι Τουρέ.

Ο Αζίζ μίλησε στην ιστοσελίδα ekuriren.se και ανέφερε πως πως χαίρετε που θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του, ενώ πρόσθεσε ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του. Μίλησε ακόμη για τον Τουρέ, με τον οποίο είχε συνομιλία πριν ταξιδέψει στη Σουηδία για τα δοκιμαστικά. Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός της ομάδας, Nemanja Miljanovic, που σημείωσε πως προτιμάει να μιλήσει για τον ποδοσφαιριστή μετά τα δοκιμαστικά.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που είναι στη λίστα για να δοθούν με υποσχετική μεταγραφή, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Για τον Θεοδόση Κύπρου είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται ο Άρης Λεμεσού, ενώ οι Ανδρέας Φραγκέσκου, Απόλλωνας Βασιλείου και Ανδρέας Σοφοκλέους δεν αναμένεται να δυσκολευτούν να βρουν ομάδα. Οι τρεις τελευταίοι είχαν δοθεί ξανά δανεικοί στο παρελθόν, κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά με τον Σταύρο Χριστοφόρου, που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες της ακαδημίας του “τριφυλλιού”. Όσον αφορά την περίπτωση του Φοίβου Χριστοδούλου, που αποκτήθηκε φέτος, στόχος είναι να πάρει αρκετό χρόνος συμμετοχής εκεί που θα πάει έτσι ώστε να επιστρέψει με γεμάτη σεζόν. Όλους θα τους παρακολουθεί στενά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Άνχελ Γκόμεθ, που θα συλλέγει στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.