Home TOP NEWS Πίστη στους μικρούς και επένδυση για το μέλλον

Πίστη στους μικρούς και επένδυση για το μέλλον

 


Ο Άνχέλ Γκόμεθ με το που ανακοινώθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στη θέση του τεχνικού διευθυντή, φρόντισε από τις πρώτες του δηλώσεις να κάνει ξεκάθαρο ότι η ακαδημία και οι νεαροί είναι ζωτικής σημασία για την επιστροφή στην κορυφή. Ο Ισπανός με τις πρώτες του κινήσεις δείχνει ότι έμπρακτα στηρίζει την πιο πάνω άποψη του.

Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θέλησε να κρατήσει στην ομάδα με ανανέωση, ήταν οι Απόλλωνας Βασιλείου και Ανδρέας Σοφοκλέους, βασικά γρανάζια της ομάδας των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στη συνέχεια, ο Γκόμεθ φρόντισε να φέρει στην ομάδα τον νεαρό Φοίβο Χριστοδούλου, ενώ απέσπασε και την υπογραφή του Άγγλου 18χρονου επιθετικού Jordan Greenidge. Χτες, ο 16χρονος Χρίστιαν Φώτη, υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Πολλά χρόνια για να παίξουν ποδόσφαιρο έχουν και οι Juanan Entrena και Γιάννης Κούσουλος, αμφότεροι στα 22 τους χρόνια.

Με τα πιο πάνω λοιπόν, είναι πασιφανές ότι ο Ανχέλ Γκόμεθ παίρνει στα σοβαρά την ακαδημία της ομάδας και κυνηγά καλούς νεαρούς, Κύπριους και μη, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια μπάλα μπροστά τους. Μια δέσμευση την οποία ελπίζουμε να συνεχίσει να τηρεί ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να καταφέρουμε να κτίσουμε τον πολυπόθητο κορμό που επιθυμούμε εδώ και χρόνια.