Home TOP NEWS Πρώτη συγκέντρωση για τους “πράσινους” (PHOTOS)

Πρώτη συγκέντρωση για τους “πράσινους” (PHOTOS)

 


Ξεκίνησε επίσημα η σεζόν σήμερα για τους “πράσινους” αν και ακόμη δεν πάτησαν γρασίδι, κάτι που θα γίνει το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος”. Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, με τους παίκτες να παρακολουθούν βίντεο με την ιστορία του συλλόγου, όπως επίσης και ομιλία από τον Σταύρο Παπασταύρου. Στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όλο το προσωπικό, μίλησαν επίσης ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και άτομα της εταιρείας που διαχειρίζεται πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ενημέρωση και να δείτε φωτογραφίες:

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο, το προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας και της εταιρίας.

Αρχικά προβλήθηκε βίντεο για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ακολούθησε ομιλία του κ. Σταύρου Παπασταύρου, όπως και σύντομες τοποθετήσεις από εκπρόσωπους της Εταιρίας, τον κ. Άνχελ Γκόμεθ και τον κ. Χουάν Κάρλος Ολίβα. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ και παρατέθηκε γεύμα.

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Δείτε φωτογραφίες: