Home TOP NEWS «Γρήγορος με πολύ καλή τεχνική»

«Γρήγορος με πολύ καλή τεχνική»

 


Ίσως οι πιο κατάλληλοι παίκτες να σχολιάσουν ένα ποδοσφαιριστή, στην προκειμένη τον Σάσα Ζίβετς, είναι οι αμυντικοί που τον μαρκάρουν. Ένας τέτοιος, είναι ένας παλιός γνώριμος μας, ο Ιβάν Ρούνιε. Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίζεται στη Γιαγκελόνια, έπαιξε αντίπαλος με το νέο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μας μίλησε για την αξία του αλλά και επίκαιρα θέματα. Αναλυτικά:

Για τον Ζίβετς: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει ταχύτητα και συνήθως παίζει στα άκρα της επίθεσης, ενώ έχει και πολύ καλή τεχνική. Μπορεί να αλλάξει ταχύτητα πολύ γρήγορα και ξαφνικά, λόγω του ότι έχει χαμηλό κέντρο βάρους. Η Πιαστ δεν είχε καλή χρονιά πέρσι, αλλά ο Ζίβετς ξεχώρισε».

Για το αν παρακολουθεί την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Βεβαίως την παρακολουθώ, έχω και αρκετούς φίλους στην Κύπρο. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πως γίνονται σωστές κινήσεις για να βρει τα πόδια της. Νομίζω και ελπίζω πως θα φτιάξει καλή ομάδα και θα αλλάξει τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την πορεία του ίδιου στη Γιάγκα: «Πάμε γενικώς πολύ καλά, χάσαμε ξανά για λίγο το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και στο δρόμο για φιλικό με την Κλουζ, αφού σύντομα αρχίζουμε πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη παίζουμε με τη Ρίο Άβε».

Για την Κροατία στο Μουντιάλ: «Παίζουμε καλά, έχουμε ομάδα, είχαμε και τύχη με την κλήρωση. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρωσία, ενώ και η Αγγλία -αν αυτή συναντήσουμε στα ημιτελικά- είναι ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα».