Home TOP NEWS Προπονήθηκε μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της η ΟΜΟΝΟΙΑ

Προπονήθηκε μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της η ΟΜΟΝΟΙΑ


Χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο Μακάρειο στάδιο και παρακολούθησαν από κοντά την πρώτη ανοιχτή προπόνηση. Ο κόσμος έδειξε για άλλη μια φορά την “δίψα” του για επιστροφή στις επιτυχίες και οι ποδοσφαιριστές πήραν το μήνυμα που έπρεπε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προπονήθηκε μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της λοιπόν και μέσα στην εβδομάδα αναχωρεί για το εξωτερικό όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εξέλιξη της πρπόνησης:

Κοντά στην ομάδα, στο νέο της ξεκίνημα, βρίσκεται ο κόσμος. Οι νέοι ποδοσφαιριστές παίρνουν μια μικρή γεύση από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ οι παλιοί γνωρίζουν πολύ καλύτερα πως κάθε βδομάδα ο πράσινος λαός θα γεμίζει τα γήπεδα εάν κάνουν καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.

https://www.instagram.com/p/BlTIl6Qjqt5/?taken-by=omonoianews

Μεταφέρθηκε στην κερκίδα ο κόσμος και ξεκινάει η προπόνηση. Έντονη παρουσία του πράσινου λαού στην ανατολική.

https://www.instagram.com/p/BlTHl5JAY5G/

Πανικός από μικρούς και μεγάλους στον αγωνιστικό χώρο.

https://www.instagram.com/p/BlTGA7SBZvv/

Δωράκια από την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο Λτδ στους μικρούς, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, που ασφαλώς δεν θα αρνηθούν σε κανένα για να ποζάρουν μαζί του.

Αυξάνεται συνεχώς η προσέλευση του κόσμου στην κερκίδα.

Φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και αυτόγραφα.

https://www.instagram.com/p/BlTDfDagfhh/

Στον αγωνιστικό χώρο οι “πράσινοι”, χειροκροτούνται από τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/BlTC5skHoTB/

Μέσα στο γήπεδο οι μικροί, συνοδευόμενοι από ενήλικες. Σε λίγο θα βρίσκονται δίπλα στους παίκτες της ομάδας.

Αρκετά παιδάκια περιμένουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, για να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και να περάσουν χρόνο μαζί τους. Όπως είχε ανακοινωθεί, θα τους προσφερθεί και δωράκι από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία και τον ήλιο απέναντι τους, οι φίλοι της ομάδας μας παίρνουν σιγά σιγά θέση στην Ανατολική κερκίδα του Μακαρείου σταδίου. Να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση είχε αναφερθεί πως δεν θα ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί η Δυτική κερκίδα λόγω βελτιωτικών έργων, όμως απ’ ότι βλέπουμε δεν υπάρχουν τίποτα. Η ενημέρωσε του ΚΟΑ πως θα γίνονται έργα στην κεντρική κερκίδα ήταν λανθασμένη όπως φαίνεται.

Ξεκίνησε από νωρίς η προσέλευση των φίλων της ομάδας μας στο γήπεδο.