Home TOP NEWS Σε εξέλιξη η πρώτη φάση των εργασιών στο προπονητικό κέντρο

Σε εξέλιξη η πρώτη φάση των εργασιών στο προπονητικό κέντρο

 


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη φάση των εργασιών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Γέρι και όσοι βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικές από τις αλλαγές. Σε γενικές γραμμές, αυτά που πραγματοποιούνται τώρα είναι έργα συντήρησης και φρεσκαρίσματος του “Ηλίας Πούλλος”. Θυμίζουμε πως όλα αποτελούν επένδυση από τον Σταύρο Παπασταύρου, αλλά με την ολοκλήρωση του συμβολαίου θα περάσουν στην κατοχή του σωματείου.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος των έργων, θα πραγματοποιηθεί στη δεύτερη φάση, όπου θα ακολουθήσει σύντομα. Μέσα σε αυτό σχεδιάζεται δημιουργία εντελώς νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, που θα περιλαμβάνουν όλα όσα απαιτούνται για τις καθημερινές δραστηριότητες της ομάδας. Μεταξύ άλλων, αποδυτήρια, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, ιατρείο, πισίνα. Επίσης, θα υπάρχουν γραφεία για να χρησιμοποιούν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Παράλληλα, το προπονητικό κέντρο θα αποτελέσει το μέρος που θα στεγάζεται ολόκληρη η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού θα δημιουργηθούν και τα γραφεία της εταιρείας. Ακόμη, θα κτιστεί αίθουσα όπου θα αποτελέσει εστιατόριο, αλλά και ξενώνες, που χρειάζονται κυρίως πριν από τους αγώνες, όπου καταλύει η αποστολή από το προηγούμενο βράδυ. Η αναβάθμιση αφορά ασφαλώς και τα τρία γήπεδα που υπάρχουν, με τον αριθμό να παραμένει ίδιος, όμως θα υπάρξει σαφής βελτίωση.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το αρκετά ανανεωμένο “Ηλίας Πούλλος: